Creaties:
Algemeen:
Muziek
Ik schrijf graag liedjes over de Lichtkracht. Als je van handpan spelen houdt, dan kun je dit deel van de site in de gaten houden. Speciaal voor handpanners deel ik hier wat liedjes, inclusief beschrijvingen met uitprintbare bladmuziek en teksten, zodat jij ze ook kunt spelen als je dat leuk vindt. Tevens maak ik van iedere creatie een Youtubefilmpje, zodat je eenvoudig mee kunt spelen om te oefenen. Alle nummers zijn met bronvermelding vrij te gebruiken voor niet commercieel gebruik. In de toekomst zal ik nog wat meer nummers delen.

In accordance with all that is - Demi H. Quins - Paganmoonpath.org
Ik heb dit nummer een tijdje geleden geschreven en ik speel het regelmatig. Het is een prettige manier om je te verbinden met de Lichtkracht en als je het nummer eenmaal kunt spelen met de bladmuziek, dan is het erg meditatief. Rechts kun je drukken als je de pdf wilt downloaden met alle informatie, zoals de noten, tekst etc. Links kun je drukken als je mee wilt spelen via een filmpje zodat je de melodie goed leert kennen. Het klinkt op het filmpje een beetje anders omdat ik alle delen van het nummer separaat heb opgenomen. Als je het met gevoel speelt dan mixen de verschillende songfragmenten veel beter.

Nehalennia Circle Song - Demi H. Quins - Paganmoonpath.org
Druk links om de songtekst en muziek
te zien, zodat je de melodie kunt horen.
Druk rechts om de bijbehorende pdf te downloaden. De Nehalennia Circle Song is een ode aan de godin die centraal staat in mijn boek waarover je op de website meer kunt lezen. Nehalennia is een oude godin die gekend was in de hele wereld, maar uit de geschiedenisboeken is gegumd.


Blue Sun Chant - Demi H. Quins - Paganmoonpath.org
Druk links om de songtekst en muziek
te zien, zodat je de melodie kunt horen.
Druk rechts om de bijbehorende pdf te downloaden. De Blue Sun Chant is geschreven in het maanlicht vanuit een diepe verbinding met de oude Lichtkracht. Wie de films op deze website heeft bekeken weet waar de Blauwe Zon voor staat en wie de god Thoth kent begrijpt ook waar de symboliek van de ibis mee te maken heeft.