Wil jij meedoen?
Volg jij ook het Maanpad?
Spreekt het Oude Maanpad jou aan en wil je daar ook een steentje aan bijdragen of meer over leren? Of ben je al bezig op dat vlak, net zoals ik? Misschien heb je mijn boek: Nehalennia: De Geheimen van de Lichtkracht Ontrafeld gelezen en ben je net zo’n verbinding met deze oude religie gaan voelen als ik. Voor mij voelde het als: thuiskomen.
Of ben je nog zoekende, maar voel je de kracht wel in je ziel zitten? Ik zal op het blog regelmatig informatie delen en oefeningen of rituelen die je zelf thuis kunt uitvoeren. Een basis voor dit pad is wel dat je dieren als broeders en zusters ziet en ze ook als zodanig behandelt.

Ik denk dat we samen sterker kunnen worden, door energieën te verenigen en elkaar op afstand te leren kennen en ondersteunen. Daarom wil ik ieder die een verbinding voelt met het pad van onze voorouders, vragen om het Blog van Paganmoonpath.org regelmatig te volgen en er reacties achter te laten, zodat we als gelijkgestemden weer meer in verbinding met elkaar komen te staan.
Forums zijn een beetje “uit”, Social Media heb ik zelf afgezworen na alle censuur. Blogberichten kunnen uitnodigen tot reacties en tot onderwerpgerichte communicatie met elkaar. Doe je mee?

De oude Religie van het Licht was al in het oude Atlantis goed bekend, voordat Saturnusvereerders Atlantis overnamen en de zon vernietigden. Velen voelen de kracht van hun oude voorvaderen in zich resoneren vanuit hun DNA (dat de elite momenteel met injecties probeert te besmeuren). Ik denk ook dat veel gelijkgestemden op dit moment op de aarde zijn gekomen om veranderingen aan te brengen vanuit de innerlijke vonk die ze voelen.
Juist zij, die een verbinding voelen met het maanpad, hebben niet zelden entiteiten uit andere sferen ontmoet die hen helpen. Binnen de oude Religie zijn er daar een heleboel van bekend en afgebeeld op votiefstenen. Het zijn niet alleen Nehalennia en Thoth, maar het zijn ook engelen, witte dames, helpende entiteiten en zelfs de engel Michaël, want hij is geadopteerd door het Christendom, maar was al bij de heidenen bekend.

Zij met mediamieke gaven die ondersteunend kunnen werken met betrekking tot de berg werk die in de toekomst nog verzet zal moeten worden, wil ik allen vragen om zich te verenigen langs deze weg. Ik weet dat er zovelen zijn die in hun eentje bezig zijn op dit vlak en het kan extra kracht geven te weten dat je niet alleen staat en dat er meer mensen voelen wat jij voelt of op vergelijkbare manieren bezig zijn.

Deel gerust onder de blogberichten je gedachten. Reageer op anderen en help ze bij hun onderzoek om uit deze Matrix te komen, want dat is wat het Oude Maanpad voorstaat, daar waar de vereerders van de Gele Zon juist mensen in materie proberen te houden. 
 
Door het onderzoek waar ik me nu al jaren fulltime op richt en mijn interesse in het vereren van de maan van voor die tijd, heb ik ontdekkingen gedaan, die ik ook zal delen. De maan heeft allerlei eigenaardigheden en kan als een toverbal fungeren. We kunnen daar heel goed mee werken en als we samenwerken en het blog druk bezocht wordt door gelijkgestemden, dan kunnen we ook ervaringen daarop delen met elkaar.

Binnen een oude stam, genaamd de Pucikwar, wist men nog dat de maan een geschenk van Tomo en Nyali is geweest aan de aarde. Het zijn namen die gelezen kunnen worden als Thoth en Nehalennia; het godenpaar waar ieder die de Oude Lichtleer kende contact mee maakte en dat nog steeds te contacteren is. De maan is een vervanger voor de vernietigde voormalige zon en volgens de verhalen duidelijk door leden van de Lichtkracht in de hemel geplaatst. Wie de oude teksten bestudeert, ontdekt dat de maan een gerepareerde versie is, die nog energie kan overzenden van de voormalige zon die in de oudheid heeft geschenen en een hele andere energie uitstraalde.
De kennis van de Oude Leer en van de goden die tot de deze oude Lichtleer behoren, is in mijn ogen essentieel om positieve veranderingen in de toekomst te bewerkstelligen. We leven momenteel in een tijd van een climax die twee kanten uit kan gaan, want de energieën van Duister en Licht staan lijnrecht tegenover elkaar. Wij bepalen aan welke kant we staan en je ziet dat momenteel mensen duidelijk kleur beginnen te bekennen. Gelijkgestemden herkennen elkaar op dit moment daardoor nog veel sneller dan voorheen. Zij die nog een verbinding voelen met dat wat de aarde ook zou kunnen zijn én worden én daar hard aan mee willen werken, wil ik vragen zich te verenigen middels het blog. De tijd zal het leren wat daaruit voortvloeit, maar ik voelde een drang om middels de site Paganmoonpath.org een steentje bij te dragen aan de toekomst en ik heb aan dat gevoel gehoor gegeven.

Je kunt wat meer informatie vinden over wat men in de oude tijd deed door Deel 2 te bekijken van de films die ik gemaakt heb. Wie wat meer wil weten over hoe ik op het pad kwam om het oude aardse erfgoed te onderzoeken, kan het tweede korte filmpje dat hieronder staat ook bekijken.