Demi H. Quins
De Oprichter van deze Website
Mijn naam is Demi H. Quins, en ja, dat is een pseudoniem. Ik ben geboren in Nederland en woon samen met mijn man en onze dieren in de Franse bergen. Al enkele jaren onderzoek ik fulltime een oude religie van onze verre voorouders. Over deze religie kun je wat meer lezen op deze website en zal ik berichten publiceren op mijn blog in de Engelse taal, die met translate-tools ook eenvoudig te vertalen is voor anderstaligen. Ik heb een lijvig boek geschreven met de titel: Nehalennia; De geheimen van de Lichtkracht ontrafeld.
Ter aanvulling op dat waarover ik geschreven heb, heb ik films gemaakt, die een extra verdieping geven aan hen die mijn boek gelezen hebben, maar ook hen die niet graag lezen aan het denken kunnen zetten.
In de toekomst zal ik meer van dit soort films maken.

Mijn historische onderzoek en mijn ontwikkeling met betrekking tot het contact met de Lichtkracht waarover ik heb geschreven, liepen synchroon. Mijn religieuze beleving was voor die tijd al niet in een hoekje te plaatsen. Ik heb aspecten van het boeddhisme geïmplementeerd in mijn leven en beoefen facetten van het druïdisme. Daarnaast ben ik een maanvereerder en voel ik me ook soms een heremiet. Een en ander heeft een verdieping gekregen, want tijdens het schrijven van mijn boek gebeurde er meer dan alleen het optekenen van een stuk oude, vergeten geschiedenis. Ik kreeg signalen, aanwijzingen en tekens, waardoor ik met heel mijn hart in de oude religie ben gaan geloven waarover ik schreef. 
De mensheid is voorgelogen! Al heel lang.
Het wordt tijd dat dat stopt...

De Oude Lichtkracht is te linken aan een godenpaar dat zeer bewust uit onze geschiedenis is geschreven op verzoek van machthebbers waarvan nazaten nog steeds aan de touwtjes trekken in de wereld. Ik ben ervan overtuigd dat de energie en kracht van dat wat zo vergeten is, maar nog steeds bestaat, ertoe kan bijdragen dat de aarde weer een heerlijke plek kan worden voor mens en dier. Daarom heb ik besloten om Paganmoonpath.org leven in te blazen. Zo hoop ik nog meer harten te raken met de oude kennis die ik onderzocht heb en nog steeds onderzoek. Dat is wat de Ouden wilden! Ze wilden gehoord worden en hoopten dat wij op een dag de symbolieken zouden begrijpen die in het erfgoed verscholen zitten dat ze ons hebben nagelaten. Ik ben ook daarom ook hard aan het werk aan een vervolg op mijn reeds verschenen boek.