Creaties:
Algemeen:
Nehalennia; De Geheimen van de Lichtkracht Ontrafeld
Na een heftige storm in januari 1647 stuitte men op het strand van het Zeeuwse Walcheren op votiefstenen met teksten en reliëfs die verwezen naar een onbekende godin met de naam Nehalennia. Geheel ten onrechte is in geschiedenisboeken stellig beweerd dat deze Nehalennia een afgodin was die behoorde tot een plaatselijke cultus en dat heeft ertoe geleid dat deze godin de statuur van een legende kreeg, waarover vooral sprookjesachtige vertelsels gedeeld werden.

Quins ontdekte na haar emigratie naar Zuid-Frankrijk dat deze godin ook in de Pyreneeën geen onbekende was en ving een zoektocht aan om de oude heidenen weer een stem te geven. Ontdekking na ontdekking volgde en er ontblootte zich een conspiracy die zijn weerga niet kent! Nehalennia was veel grootser dan geschiedkundigen ons wilden doen geloven en zowel binnen als buiten Europa gekend. De godin bestaat nog steeds en ze is de sleutel om van de aarde weer een stralende planeet te maken, want de strijd tussen duister en licht is nog steeds verrassend actueel. 
Nehalennia; De geheimen van de lichtkracht ontrafeld is een groot formaat boek boordevol informatie die het grote publiek nooit heeft bereikt.

Nederlandstalig 
615 pagina’s
groot formaat boek 
(19.3 x 4.9 x 26 cm) 
ISBN: ‎9403608609